Paul en Arco

Wie zijn wij?

Wij zijn Manus. Business consultancy, maar dan op zijn Hollands. Manus is in 2022 opgericht door twee ervaren ondernemers Paul van Hal en Arco Valkenburg.

Wij werken als ondernemers voor ondernemers. Jij laat ons toe in je bedrijf. Vanuit dat vertrouwen zetten wij onze ervaring en expertise in om jou en je bedrijf verder te helpen. Wij helpen je graag steeds een stapje omhoog.

Manus levert de diensten met een netwerk van experts op benodigde kennisgebieden. Business consultancy met een nuchtere kijk. Wij zijn betrokken, geïnteresseerd en hardwerkend. Bereid om voor jouw resultaat te gaan.

Neem gerust vrijblijvend contact op voor een kopje koffie als kennismaking en om te onderzoeken hoe wij kunnen helpen.

Paul

Paul van Hal

Paul is bedachtzaam in zijn observaties, vraagt door en is vasthoudend in het bereiken van gevraagde doelen. Hij wordt gezien als manager met oog voor de medewerker.

Na zijn studie Technische Bedrijfskunde heeft Paul een groot deel van zijn ervaring opgedaan in meerdere management en directierollen bij nationale en internationale IT-dienstverleners.

Vanuit zijn ervaring in het laten groeien van zowel de eigen als de klantorganisatie is in 2022 het idee ontstaan om, samen met Arco Valkenburg, Manus op te zetten. Het leveren van een bijdrage in het verbeteren van de bedrijven van zijn klanten is voor Paul een belangrijke motivatie geweest voor de oprichting van Manus.

Arco

Arco Valkenburg

Arco heeft een analytische insteek, is scherp in zijn observaties en dringt snel door tot de kern. Zijn focus ligt op de organisatie, de helderheid van een structuur en de performance van een onderneming. Hij richt zich op het creëren van een omgeving waar mensen op de juiste plaats met hun ervaring, kennis en drive tot hun recht kunnen komen.

Na zijn studie Bedrijfskunde heeft Arco zijn ervaring opgedaan bij een grote en internationale ICT-dienstverlener. Vanaf 2002 vervulde hij seniore leidinggevende functies en vanaf 2016 was hij directeur van een internationale divisie in Noord-West Europa. Vanaf 2019 werkte Arco als zelfstandig interim- en programmamanager in de dienstverlenende sector. In 2022 is hij met Paul van Hal Manus begonnen.